5 Temmuz 2010 Pazartesi

Eşlerin Arasını Düzeltmek İçin

Aralarında anlaşmazlık, küslük, dargınlık olan eşler için Bakara Suresi'nin son ayetleri olan "Amenerrasülü" tavsiye edilir.

Amener resûlü bimâ ünzile ileyhi min rabbihî vel mü’minûn. Küllün âmene billâhi ve melâiketihi ve kütübihi ve rusulih; lâ nuferriku beyne ahadin min rusulih. Ve kâlu, semi’na ve etâ’na, gufraneke rabbena ve ileykel masıyr.

Lâ yukellifullahu nefsen illâ vüs’aha, leha ma kesebet ve aleyha mektesebet. Rabbena lâ tuahızna innesiyna ev ahta’na. Rabbena ve lâ tahmil aleyna ısran kemâ hameltehu alelleziyne min kablina. Rabbenâ ve lâ tuhammilna ma lâ tâkatelena bih. Va’fuanna, vağfirlena, verhamna. Ente mevlâna, fansurna alel kavmil kâfiriyn.

Bu dua 41 adet kuru üzüme niyet ederek birer kez okunup aralarında sogukluk olan eslere yedirilirse aralarında asırı muhabbet olusur.

2 yorum:

  1. ben yurt disindayim Allah sizleri kötü insanlarin serrinden korusun Allahu teala ne muradiniz varsa versin Allah sizlerden razi olsun mutluluklar ihsan eylesin hosca kalin kardesim

    YanıtlaSil
  2. selamun aleykum sizden yardim isdiyom
    ben nisanliyim iki yildir yakinda dugunumuz olacak allah izin verirse
    aileme nisanlim hic isinamiyo ve onlari kendi evime koymam diyo ve oyuzden bir turlu bir birimize isinamiyoruz neyapmam geregiyo bana yardim etdin allah rizasi icin

    YanıtlaSil